BESPLATNA RADIONICA u okviru projekta Znanjem do kruha

Radionica Orahnjača & Makovnjača s Bread Club Zagreb

za koga: NEZAPOSLENE OSOBE
– kada: 11. 09. 2021., 15:00-19:00
– gdje: Pučko otvoreno učilište Zagreb, Ulica grada Vukovara 68, kabinet 206, 1.kat
Prijava: zinka.mujkic@pou.hr ili na broj 097 6060 297 (voditeljica projekta Zinka Mujkić)

Voditelj: Darko Kušić

O radionici

S Darkom ćemo pripremati omiljene tradicionalne kolače čiji recepti se prenose u obiteljima iz generacije u generaciju: orahnjaču i makovnjaču! U ovoj jedinstvenoj prilici pripremat ćemo ih prema receptu ekipe iz Bread Club-a.

Jako cijenimo ove suradnike. Anamarija, Andrija, Zrinka i Darko inspiriraju nas svojom posvećenošću, upornošću, strašću koje ulažu tehnološki najzahtjevniji oblik pekarstva. Krasi ih također jedna samozatajnost, ne hvale se, ali zašto i bi kada njihovi proizvodi govore sami za sebe o visokoj razini kvalitete i punoći okusa koji nas oduševljavaju. Darko nas je već ranije podučio izradi focaccie a ovaj put smo sretni što će s nama podijeliti odličnu recepturu za orahnjaču i makovnjaču.

Bread Club Zagreb o sebi

Bread Club je zanatska pekarnica koja proizvodi kruh isključivo od kiselog tijesta (prirodnog kvasca) bez aditiva i kvasca. Koristimo moderni pristup izradi kojem se dodaje veća količina vode u tijesto čime kruh postaje sočniji a uz dugu i hladnu fermentaciju poboljšava se okus i nutritivna vrijednost. Sve se radi ručno i iz temelja, kvalitetni sastojci i poštivanje procesa su najbitniji faktori u proizvodnji.

Uz 8 vrsti kruha koje proizvodimo u ponudi je još i pizza romana te asortiman lisnatog tijesta: croissant, cruffin, pain au chocolate, nekoliko vrsta cookie-a, zlevanka i makovnjača.

Web: Sourdough | BREAD CLUB

FB: Bread Club Zagreb | Facebook

RADIONICA ORAHNJAČA & MAKOVNJAČA S BREAD CLUB

Image 1 of 5