Zaštita privatnosti i uvjeti korištenja

UVJETI KORIŠTENJA

Korištenjem web stranice projekta Znanjem do kruha smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja web stranice te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju, uključujući odredbe o obradi podataka i pravila u vezi s kolačićima. Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve eventualne rizike koji nastaju korištenjem iste te prihvaća koristiti njezin sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Sadržaj na ovoj web stranici zaštićen je autorskim pravima i može se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba. Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava. Dopušteno je stavljati poveznicu web stranice Znanjem do kruha ili njenog sastavnog dijela na druge stranice. Pučko otvoreno učilište Zagreb kao nositelj projekta Znanjem do kruha ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.

Pučko otvoreno učilište Zagreb kao nositelj projekta Znanjem do kruha obvezuje se poštivati i zaštititi privatnost korisnika ove web stranice. Posjetom ovoj stranici korisnici daju suglasnost za obradu njihovih osobnih podataka. Sustav prikuplja minimalnu količinu podataka potrebnu za pojedine vrste obrade. Navedeni podaci prikupljat će se na neodređeno vrijeme i koristiti isključivo u svrhu analitike, što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga i mogućnosti stranice na zadovoljstvo korisnika. Navedeni podaci neće se učiniti dostupnima za bilo koju treću stranu bez izričitog pristanka korisnika. Korisnici ima pravo u svakom trenutku tražiti izmjenu, izvoz ili brisanje svojih osobnih podataka iz naše baze podataka putem e-mail adrese Službenika za zaštitu osobnih podataka: szzop@pou.hr.

Partner tvrtka koja djeluje kao izvršitelj obrade u suradnji s našom stranicom je Google (Google Analytics). Voditelj obrade podataka: Google Inc., Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google”). Dodatne informacije potražite na web-stranici pravila privatnosti servisa Google na adresi https://www.google.com/privacy.

Web stranica Znanjem do kruha može koristiti dodatke za društvene mreže, kod čije se upotrebe od strane korisnika podaci mogu izravno prenositi s uređaja korisnika na operatera društvene mreže. Pučko otvoreno učilište Zagreb kao nositelj projekta Znanjem do kruha nema utjecaj na podatke i način prikupljanja i obrade tih podataka od strane Dodatka. Operater Dodataka koji se koriste na našoj web stranici je Facebook. Dodatne informacije potražite na web-stranici pravila privatnosti servisa Facebook na adresi https://www.facebook.com/about/privacy/.

Kako bi ova web stranica radila pravilno, na računalo korisnika mora spremiti malenu količinu informacija, tzv. kolačića (cookies). Korištenjem ove web stranice smatra se da su korisnici pristali na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića korisnici i dalje mogu pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti im neće biti dostupne. Isključivanjem kolačića korisnici odlučuju hoće li dopustiti pohranjivanje kolačića na svom računalu, a koje postavke se mogu regulirati u web pregledniku korisnika.

Pučko otvoreno učilište Zagreb kao nositelj projekta Znanjem do kruha se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.

Pučko otvoreno učilište Zagreb kao nositelj projekta Znanjem do kruha zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja web stranice bez obveze prethodne najave te nije odgovorno za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.